Team

Ons team

Advocaat ondernemingsrecht en arbeidsrecht

Diederik Molier

Diederik is een ervaren advocaat. Voor veel grote ondernemingen niet weg te denken als adviseur, en in zijn element in de rechtbank. Daar speelt hij hard op de bal, zacht op de man.

Diederik is een ervaren advocaat. Hij werkt vooral voor ondernemingen en ondernemers. Hij geniet van een vlijmscherp pleidooi, maar ook van een waterdicht contract.
Diederik is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Zo houdt hij zich bezig met ontslagzaken, herstructureringen en ondersteuning van HR afdelingen. Daarnaast helpt hij bedrijven bij overnames, commerciële contracten en bij het oplossen van geschillen daarover.
Diederik is een fanatieke sporter. Voetbal, golf, skiën, hij doet het allemaal. Het meest in zijn element is hij op de tennisbaan. Hij behoort al jaren tot de beste Nederlandse tennissers in zijn categorie. Ook in het sportrecht kent hij zijn weg.

***
Diederik heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
· Ondernemingsrecht
· Arbeidsrecht
· Burgerlijk Procesrecht - Litigation
Deze registraties verplichten Diederik om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Advocaat voor ondernemers en de logistiek

Jurgen Kappert

Jurgen is een moderne, praktisch ingestelde advocaat met gevoel voor commerciële belangen. Recht toe, recht aan, met een scherp oog voor het doel.

Jurgen is een advocaat voor ondernemers. Hij is een moderne, praktisch ingestelde advocaat met gevoel voor commerciële belangen. Recht toe, recht aan, met een scherp oog voor het doel. Met zijn persoonlijke aanpak en deskundigheid heeft hij veel ondernemers aan zich weten te binden. Hij is er voor zijn relaties bij handelsgeschillen, maar ook op de mooie momenten. Bij het sluiten van een nieuw contract, bij het aangaan van een samenwerking en bij overnames.
Jurgen heeft bij meerdere advocatenkantoren en in het bedrijfsleven gewerkt voor hij in 2014 voor zichzelf begon.
In zijn vrije tijd springt Jurgen graag op zijn racefiets. Even “lekker de kop leeg fietsen” noemt hij dat.

Advocaat voor de logistiek
Jurgen is huisadvocaat van veel ondernemingen in de logistieke sector. Dat is niet voor niets. Hij is een van de weinige advocaten die zich heeft gespecialiseerd in het vervoerrecht (o.a. CMR zaken).Hij procedeert over schades en heeft veel ervaring met het incasseren van facturen en het opstellen van logistieke contracten.

***
Jurgen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
· Transport- en handelsrecht (alle modaliteiten)
· Verzekeringsrecht
Deze registraties verplichten Jurgen om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Assistant

Puc

Puc is een slimme, ijverige jongedame in de eindfase van haar rechtenstudie. Ze is op veel vlakken een zeer waardevolle speler in ons team.

Puc is een slimme, ijverige jongedame in de eindfase van haar studie. Ze is op veel vlakken een zeer waardevolle speler in ons team. Ook in haar hockeyteam is ze al jaren een vaste kracht. In Puc schuilt een groot multitalent, zoveel is wel duidelijk.

Puc volgt de master Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht. Daarbinnen heeft zij gekozen voor de specialisatie Duurzaamheid en Recht.

Assistant

Annemarie

Annemarie is een echte aanpakker, goed met cijfers, creatief en ondernemend. Ze heeft er geen moeite mee om advocaten een schop onder hun kont te geven. Soms hebben ze dat gewoon nodig.

Annemarie is een ware duizendpoot. Een echte aanpakker, goed met cijfers, creatief en ondernemend. Ze heeft er geen moeite mee om advocaten een schop onder hun kont te geven. Soms hebben ze dat gewoon nodig.

Annemarie studeert Bestuur & Organisatie aan de Universiteit Utrecht. Na haar bachelor volgt nog een master. Gelukkig maar, want dat betekent dat ze nog een tijdje onderdeel van ons team blijft. En daar zijn we maar wat blij mee!

Meer weten over ons team?

Ben jij ook Eager?

EAGER is geen traditioneel advocatenkantoor. Met EAGER hebben wij gekozen voor een innoverende vorm van samenwerking. Iedere member heeft alle vrijheid om de advocatuur te bedrijven op zijn/haar manier.

Jij bepaalt dus zelf je tariefstructuur, hoeveel je werkt, hoe vaak je op vakantie gaat, welke cliënten je bedient, noem maar op.

Tegelijkertijd werken wij samen, dat maakt ons beter. Bovendien zorgt het voor energie en gezelligheid. Daardoor kunnen wij excelleren.

Wij delen onze kernwaarden. Je herkent ons aan onze loyaliteit, betrokkenheid en opvallende gedrevenheid.

Toe aan de volgende stap in je carrière? Breek met tradities, join Eager.

Eager Lawers

Join Eager. Breekpunt van je carrière. Meer weten?