DOEN Legal en Eager Lawyers zijn advocatenkantoren die zich al jaren onderscheiden omdat zij van nature toegankelijk zijn, in kansen denken en zodoende altijd zoeken naar creatieve oplossingen voor juridische problemen.

Boven alles geloven DOEN Legal en Eager Lawyers in de kracht van samenwerken. Daarom slaan zij de handen ineen en werken zij met ingang van 1 februari 2023 samen vanuit hun unieke wigvormige pand in Zeist. Dit doen zij op basis van een vernieuwend fluïde samenwerkingsmodel waarbij flexibiliteit en innovatie voorop staan.

Beide kantoren kennen van oudsher geen drempels en communiceren zonder formele toon. Bovendien staan ze bekend om hun heldere en positieve dienstverlening met aandacht voor de menselijke maat.

DOEN Legal en Eager Lawyers versterken elkaar ook. DOEN Legal richt zich namelijk op ondernemers met merken en ideeën die met oog en aandacht voor hun omgeving de wereld beter willen maken. Eager Lawyers werkt voor ondernemers in beweging, waarbij logistieke vraagstukken, ondernemingsrecht en sportrecht de kern vormen.

Door hun diensten voortaan vanuit hetzelfde bijzondere pand te verlenen, geven zij ook vorm aan hun samenwerking.

www.doenlegal.nl
www.eagerlaw.nl